Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax heeft geen kind aan FC Utrecht: 0-2

1 maart 2009 14:19

Ajax had zondagmiddag in de Galgenwaard geen kind aan FC Utrecht. Ajax kwam eigenlijk geen moment in de problemen en won simpel met 0-2 van de thuisclub.

Ajax kwam al heel snel op voorsprong. Sulejmani zette Van der Wiel vrij en de verdediger zette Ajax gemakkelijk op een 0-1 voorsprong. Ajax had vervolgens het duel volledig in handen. Vermeer werd maar weinig echt getest.

Na rust zorgde FC Utrecht voor meer druk. De kansen waren er echter voor Ajax. Dit keer was het Vertonghen die uit een assist van Sulejmani raak kopte. Het duel was daarmee eigenlijk beslist. van der Gun was nog even dichtbij de aansluitingstreffer, maar omdat die uitbleef werd het geen moment meer spannend.




Tags

utrecht kind sulejmani galgenwaard thuisclub uitbleef vermeer vertonghen wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst