Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijk binnenkort poging Ajax om Leonardo vast te leggen, Braziliaan houdt optie open

27 februari 2009 20:02

Verslaggever: RvN, superajaxerbart

In het Algemeen Dagblad liet Marco van Basten doorschemeren mogelijk binnenkort met Leonardo te gaan praten over eventuele contractverlenging. "Leonardo verrast ons de laatste tijd heel aangenaam. We weten dat hij een aflopend contract heeft en het is duidelijk dat we ook twijfels over hem hadden. Daarom zijn we nog niet met hem om de tafel gaan zitten. Maar dat wil niet zeggen dat dit de komende maand niet gaat gebeuren. Of we dan misschien te laat zijn? Ja, dat risico lopen we."

Leonardo zegt dat hij begrip heeft voor de houding van Van Basten. "Maar ik kan niet wachten op Ajax. In de winterstop kon naar Phanathiakos, ik kan daar voor drie jaar tekenen. Maar misschien ga ik wel naar Flamengo of Sao Paulo. Ik weet het echt niet. En als Ajax wil dat ik blijf? Dan moet ik weer even overleggen met mijn zaakwaarnemer. In voetbal is alles mogelijk."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

leonardo basten braziliaan poging aangenaam flamengo phanathiakos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper