Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouters: 'groot compliment'

13 februari 2000 17:03

Verslaggever: M

Jan Wouters liet na afloop van de wedstrijd weten zijn ploeg een groot compliment te moeten geven omdat de groep zo sterk is teruggekomen na alle problemen van de afgelopen weken en de tegenslagen die het in de beginfase van de wedstrijd tegenkwam.

Na de slechte prestaties bleef het elftal volgens hem een groep en bleef het vechten voor herstel. Bij aanvang van de wedstrijd moest de centrale verdediger Vierklau, e e n van de steunpilaren aldus Wouters, ook nog eens uitvallen met een blessure. Daaropvolgend kwam dan ook nog eens een penalty die volgens Jan Wouters onterecht was.

Ondanks al die tegenslagen gaf het team geen krimp en ging het volgens de Ajax coach steeds sterker spelen. In heel de wedstrijd had Wouters vervolgens nog maar een kans voor Willem II gezien, en dan nog wel uit een hoekschop.

Met name in de tweede helft speelde Ajax een periode heel goed, bij vlagen zelfs uitstekend, aldus Wouters.

Realistisch was Jan Wouters wel. 'Na e e n goede wedstrijd moet je niet gaan juichen, zoals je na een paar nederlagen ook niet in zak en as moet gaan zitten. Per week kan het in het voetbal veranderen, dus wij moeten nu gewoon weer hard werken om in de volgende wedstrijd weer een goed resultaat te kunnen behalen'.

Meer op




Tags

wouters aanvang beginfase daaropvolgend krimp steunpilaren tegenkwam vierklau vlagen zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht