Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 2-1 van Volendam

22 februari 2009 18:23

Ajax heeft in een matige wedstrijd in de Arena met 2-1 gewonnen van Volendam. Suarez en Vermaelen waren de doelpuntenmakers voor de Amsterdammers.

Ajax begon goed aan de wedstrijd en kreeg al vroeg via met name een gevaarlijke Suarez kansen. Het was echter Sheotahul die Volendam bij de eerste gelegenheid voor de goal van Stekelenburg op 0-1 zette. na een half uur spelen kopte Suarez de verdiende gelijkmaker binnen.

Na rust moest Ajax op zoek naar de winnende treffer. De ploeg zette druk, maar was weinig overtuigend. Een kwartier voor tijd viel de tweede treffer dan toch. Bij een vrije trap kon Vermaelen zijn knie nog tegen de bal krijgen en daarmee de 2-1 binnenwerken. In de slotfase kreeg Volendam zelfs nog kansen op de gelijkmaker, maar zover kwam het gelukkig niet.




Tags

volendam suarez vermaelen arena binnenwerken gevaarlijke sheotahul stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan