Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: meer vertrouwen na zeges

21 februari 2009 09:33

Marco van Basten liet tijdens de persconferentie vrijdag weten dat de overwinningen tegen achtereenvolgens Feyenoord en Fiorentina de ploeg goed hebben gedaan. "Deze zeges geven vertrouwen en rust, er is een goede sfeer. Je dwingt meer af als je hard werkt en dat met z’n allen doet. We moeten vanuit een goede organisatie voetballen en voorkomen dat we kwetsbaar worden. Als je vooraf de opstellingen van Fiorentina en Ajax naast elkaar legde, dan verwachtten weinig mensen een overwinning voor Ajax. Feitelijk geldt hetzelfde voor aanstaande zondag, waar Ajax in de situatie van Fiorentina zit en Volendam in die van Ajax." Van Basten liet daarmee weten Volendam zeer serieus te nemen. Zeker na de bekernederlaag eerder dit seizoen.




Tags

basten fiorentina volendam bekernederlaag feyenoord kwetsbaar opstellingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal