Transparent
Inloggen
Sluiten

Succesvol weekend voor Ajax jeugd

13 augustus 2001 19:07

Verslaggever: M

Ajax 2 heeft afgelopen weekend een vriendschappelijk toernooi in Hilversum op haar naam geschreven. De talenten van Jan Olde Riekerink versloegen in de finale het tweede elftal van Manchester United met 3 - 0. Eerder hadden de Amsterdammers al Hilversum verslagen.

Ook de C1 van Ajax had zondagmiddag reden tot juichen. De Ajacieden legden namelijk beslag op het IFTT-toernooi, een internationaal toernooi voor C-junioren. In de finale werd satellietclub GBA met 3 - 2 verslagen. Het toernooi werd georganiseerd door NAC.

De A2 van Ajax kwam net tekort om het internationale A-juniorentoernooi in Doetinchem te winnen. Het elftal verloor in de eindstrijd van Anderlecht met 4 - 3. Opmerkelijk was dat drie treffers van de club uit Brussel van de voet kwamen van een speler die tot voor kort nog in Amsterdam speelde, MacDonald. De ex-Ajacied werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

Meer op




Tags

hilversum anderlecht brussel doetinchem eindstrijd gba iftt junioren juniorentoernooi legden macdonald nac olde opmerkelijk riekerink satellietclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos