Jong Ajax wint tumultueuze wedstrijd in De Kuip

12 februari 2009 20:43

Jong Ajax heeft donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen Jong Feyenoord in De Kuip met 0-1 gewonnen. Kennedy zorgde voor het enige doelpunt. In de 82ste minuut werd de wedstrijd voor zo'n tien minuten gestaakt door de scheidsrechter nadat de Feyenoord fans vuurwerk op het veld gooiden. De ongeregeldheden ontstonden nadat in korte tijd eerst Kennedy Ajax op voorsprong zette en vervolgens Feyenoorder Machek rood kreeg na een overtreding op Evander Sno.

Ajax blijft door de zege aan kop van de ranglijst van de beloftencompetitie. Het inhaalduel van naaste belager Jong NEC, dat minder verliespunten heeft, werd opnieuw afgelast.

Meer: Highlow.nl