Transparent
Inloggen
Sluiten

Stagiair Bergkamp kiest definitief voor trainersvak

11 februari 2009 20:25

Verslaggever: RvN

Aan het begin van zijn stage liet Dennis Bergkamp nog weten te willen kijken of het trainersschap hem bevalt. Inmiddels is hij daarvan overtuigd, zo liet hij weten op Ajax.tv. "Het bevalt me in ieder geval goed. Ik ben nu zo ver met de cursus dat ik echt het gevoel heb dat ik trainer wil worden en mijn eigen team wil hebben."

"Als stagiair maak je mee hoe serieus die jongens het werk oppakken. Iedereen heeft zijn eigen taak. Toch is de benadering, hoe dingen worden aangepakt, nog net als vroeger. Dat geldt ook voor de humor."

Bergkamp trainde als speler onder veel grote namen: "Uiteindelijk leer je van iedereen wel iets. Cruijff gaf je het vertrouwen dat je op dat moment nodig had. Terwijl Louis van Gaal je liet nadenken over het voetbal en waar je moest staan. Ik hoop dat al die ervaringen ertoe leiden dat ik zelf ook een goede trainer wordt."

Meer: Ajax.tv

Meer op




Tags

bergkamp stagiair trainersvak cursus gaal humor stage trainersschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal