Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: pittig maar goed gesprek met fans

9 februari 2009 18:50 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Algemeen directeur Rik van den Boog, hoofdtrainer Marco van Basten en manager technische zaken Danny Blind spraken maandag met een afvaardiging van de Ajax-supporters. "Een pittig, maar goed gesprek", aldus Van den Boog op Ajax.nl. Vertegenwoordigers van Supportersvereniging Ajax, AFCA-supportersclub, Vak M, F-side en Vak 410/jongeren werden maandag uitgenodigd op de ArenA om met Van den Boog, Van Basten en Blind een gesprek te voeren.

"Het is logisch dat er na een aantal slechte wedstrijden op rij de emoties loskomen bij de supporters. Tijdens dit gesprek was er de ruimte om die emoties te uiten."

De supporters gaven in het anderhalf uur durende gesprek aan Marco van Basten onvoorwaardelijk te steunen en deden ook een beroep op de directie om geduld te hebben en de hoofdtrainer ‘de klus te laten klaren’.

Ook lieten de supporters weten dat de spelers van Ajax in hun ogen harder moeten werken en dat er meer contact wenselijk is tussen de supporters en de club. Ajax heeft een goed gevoel overgehouden aan de bijeenkomst. "Alles verliep heel respectvol. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en dat doen de supporters ook. Nu gaan we ons allemaal richten op zondag."

Meer op Ajax.nl




Tags

basten pittig blind afca afvaardiging arena beroep bijeenkomst danny klaren loskomen onvoorwaardelijk overgehouden respectvol side supportersclub supportersvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos