Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: leren van deze situatie

9 februari 2009 10:05

Verslaggever: RvN

Algemeen directeur Van den Boog liet in De Telegraaf weten dat het nu zaak is te leren van de huidige situatie bij Ajax, zodat hij in de toekomst voorkomen kan worden. "Dit is voor de club heel vervelend, maar nog vervelender als we er uiteindelijk niets van opsteken, er niet sterker uitkomen. Dit is een pijnlijk leermoment. Net zoals AZ vorig jaar ook heeft gehad."

"Van Basten staat helemaal niet ter discussie. Hou op, zeg. Elke topclub is zo nu en dan de pineut. En nu is dat Ajax. We zijn aan het bouwen met een jonge ploeg, een nieuwe staf en nieuwe leiding. Dat heeft tijd nodig."

De directeur predikt - net als het Coronel-rapport - rust. "De laatste tien jaar hebben we zeven of acht trainers gehad en het is mijn taak om de kalmte te bewaren. We gaan geen rare dingen doen." Hoewel Van Basten in het Gelredome voor de tweede keer aangaf, dat het wel eens door zijn hoofd schiet om te stoppen, is Van den Boog daar niet bang voor. "Marco is een echte club- en sportman, die er alles aan zal doen om de boel op de rit te krijgen. En daar steunen we hem als directie voor de volle honderd procent in."

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

basten telegraaf coronel gelredome kalmte leermoment opsteken pineut predikt rapport sportman vervelender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal