Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: positie Marco absoluut niet ter discussie

9 februari 2009 00:10 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Algemeen directeur van den Boog liet in het Algemeen Dagblad weten het belangrijk te vinden om het gesprek met de fans aan te gaan morgen. "Het gaat om respect naar je fans toe, die net zo balen van hoe het de laatste wedstrijden gaat als wij."

Van den Boog liet verder weten dat er binnen Ajax geen twijfel is over Van Basten. "Marco staat absoluut niet ter discussie en dat zal hij ook niet komen te staan. We balen met z’n allen als een stekker, maar we zijn dit huwelijk bewust samen aangegaan. Ajax heeft met het rapport-Coronel een koers ingezet die we ook in moeilijke tijden vasthouden. Zo staat Marco er zelf ook in."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

basten coronel huwelijk koers rapport stekker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper