Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ik begrijp dat die mensen teleurgesteld zijn'

6 februari 2009 14:41 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Ajaxlife heeft een reactie van Marco van Basten op het incident dat rond de middag op het trainingsveld plaats heeft gehad geplaatst.

“Ik was wel een beetje geschrokken. Het zijn toch dingen die niet snel gebeuren. Een onbegrijpelijke reactie vind ik het niet. Ik begrijp dat die mensen teleurgesteld zijn. Ze leven voor de club, staan er mee op en gaan er mee naar bed. Ze bleven in eerste instantie ook netjes, gebruikten alleen woorden. Dat is de juiste manier van communiceren, ook al was het voor de spelers ongemakkelijk dat ze niet de meest vriendelijke dingen zeiden. Dat ze het veld opkwamen, kan niet. Ik dacht toen wel dat het even link kon worden. Maar dat viel mee. Als ze de spelers zo bejegenen, maakt het hun werk niet gemakkelijker. Het wordt toch oncomfortabeler. Wij moeten toch op een goede manier kunnen blijven werken. Dat is uiteindelijk gelukt. Ze hebben hun onvrede geuit, daarna konden we verder,” aldus de trainer.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

ajaxlife basten bejegenen communiceren gemakkelijker onbegrijpelijke oncomfortabeler ongemakkelijk onvrede opkwamen vriendelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos