Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw puntverlies Ajax: 2-2

3 februari 2009 22:07

Ajax is er na twee nederlagen op rij tegen FC Groningen en Heerenveen niet in geslaagd te winnen. In de Amsterdam Arena werd slechts met 2-2 gelijkgespeeld tegen Heracles. Bij rust was het 0-2 voor de tegenstander. Pas halverwege de tweede helft kwam Ajax echt los en kwam het binnen drie minuten tijd op 2-2 via doelpunten van Sulejmani en Suarez (penalty). Het duurde tot vier minuten in de blessuretijd voordat Ajax de winnende treffer binnen kon schieten. Die werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Ajax begon goed aan de wedstrijd met twee grote kansen van Suarez. nadat hij mistte, was het Heracles dat verrassend op voorsprong kwam. Nadat een inzet van Van den Bergh eerst nog gestuit werd door Stekelenburg, was zijn volgende inzet laag en hard langs de Ajax keeper. Na een reeks kansen voor Heracles was het Heracles dat via Schulmeister zelfs op 0-2 kwam.

In de tweede helft ging Ajax va-banque spelen. In de 70ste minuut scoorde Sulejmani de aansluitingstreffer. Ajax was toen los en kwam twee minuten later via een strafschop op 2-2. In de slotfase deed Ajax er alles aan om de winnende treffer te forceren. Die kreeg het niet ondanks de goal van Suarez.




Tags

heracles suarez sulejmani arena banque bergh gestuit groningen heerenveen schulmeister stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper