Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo: Panathinaikos biedt een miljoen euro

26 januari 2009 06:59 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Leonardo mag niet vertrekken bij Ajax in de winterstop. De aanvaller wil echter naar Panathinaikos, omdat hij bij Ajax maar geen duidelijkheid krijgt. naar eigen zeggen willen de Grieken een miljoen euro betalen voor zijn aflopende contract.

"Ik heb een aflopend contract en wil duidelijkheid. Ik heb Ajax gevraagd of ik kan bijtekenen, sta open voor een langer verblijf, maar hoor alleen maar 'het komt wel, het komt wel'. Ik ben bijna 26, heb een vrouw en een kindje waar ik voor moet zorgen. Dat ik niks hoor, maakt me boos. Ik word onzeker."

"Ik heb een gelimiteerde transfersom van vijf miljoen euro, maar dat kun je voor vier maanden niet vragen. Dat is niet van deze tijd. Panathinaikos wil één miljoen betalen en dat vind ik genoeg."

Meer op De Telegraaf




Tags

panathinaikos leonardo bijtekenen grieken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli gaaei hato jim johanssen kiki kroes lido oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo taylor timber traore veerman weghorst