Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: veld inlopen statement

25 januari 2009 17:14 - ELF

Verslaggever: RvN

Marco van Basten liet bij Eredivisie Live weten dat het vooral een statement van hem was om het veld in te lopen om zijn protest tegen de rode kaart kracht bij te zetten. "Het was onbegrijpelijk dat Jan die tweede gele kaart kreeg. Volledig onterecht. Vanaf de zijkant kunnen wij daar niets aan doen, dus probeerde ik een statement te maken. Ik stapte het veld in om te laten zien dat dingen niet goed gaan. Het is niet fair en eerlijk."

"Tegen NEC gebeurde eigenlijk hetzelfde. Ik heb geen andere mogelijkheden dan het veld op te gaan om om uitleg te vragen. Dat ik dan naar de tribune word verwezen, geeft aan hoe creatief ze zijn."

Meer op ELF




Tags

statement basten inlopen creatief eredivisie protest stapte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper