Transparent
Inloggen
Sluiten

Wielaert trots op overgang naar Ajax

13 januari 2009 19:07 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Na het zetten van zijn handtekening onder zijn contract bij Ajax liet Robbie Wielaert weten heel trots te zijn op de overgang naar Ajax. "Dit voelt heel erg goed. Het geeft een heel goed gevoel dat Ajax is blijven knokken om mij binnen te halen. Ik ben ook blij dat ik nu een beladen periode kan afsluiten en dat ik weet waar ik aan toe ben. Vanaf nu kan ik me helemaal concentreren op Ajax. Ajax is de grootste club van Nederland. Ik hoop hier toch wel een paar prijzen te gaan winnen."

"Ik ben fit, maar of ik speel komend weekend is natuurlijk aan de trainer. Toen ik een paar jaar geleden de overstap maakte naar NEC, deed ik na één training al mee in de derby tegen Vitesse."

Meer op Ajax.nl




Tags

wielaert derby nederland robbie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kaplan kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sutalo ton tsja verrips wereldtopper