Transparent
Inloggen
Sluiten

Munsterman: Elia wordt niet verkocht, ontkent transfer Wielaert

6 januari 2009 19:08

Verslaggever: RvN

In TC Tubantia laat voorzitter Munsterman van FC Twente weten dat de club heeft besloten Eljero Elia deze winterstop niet meer te verkopen. "Dat heb ik ook tegen Ajax gezegd", aldus Munsterman.

De voorzitter is verder niet blij met de uitlatingen van zaakwaarnemer Ploegsma dat Wielaert dichtbij een transfer naar Ajax is. De speler zou een gelimiteerde transfersom in zijn vernieuwde contract hebben staan. Munsterman in TC Tubantia. "Ik weet van niets, er moet een contract worden ondertekend en dat is nog niet gebeurd. Ik moet eraan wennen dat Ajax met de inhoud van een contract dat nog niet is getekend, probeert een speler hier weg te halen. Ploegsma roept bovendien allerlei dingen over de inhoud van het contract, dat doe ik niet. Wij weigeren daarop in te gaan. Los van het feit of bedragen kloppen of niet, vind ik het onwelvoegelijk om arbeidscontracten van medewerkers in de openbaarheid te brengen. Wat Ploegsma doet, is onacceptabel."

Meer op




Tags

munsterman elia ploegsma wielaert inhoud arbeidscontracten eljero ondertekend onwelvoegelijk openbaarheid twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos