Transparent
Inloggen
Sluiten

Suárez: Cvitanich extra veel ballen gegeven om hem vertrouwen te geven

30 december 2008 09:25

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf liet Luis Suárez weten Dario Cvitanich bewust extra veel ballen te hebben gegeven om hem vertrouwen te geven. "Ik vond dat ik Dario moest helpen en heb hem tegen ADO Den Haag extra veel ballen gegeven. Anders was ik misschien wat vaker voor eigen succes gegaan. Maar als we hem steunen, is dat goed voor het team en voor Dario. Hij komt uit Argentinië, moet hier wennen, heeft de zware taak om Klaas-Jan op te volgen én dus vertrouwen nodig. Dat krijgt een spits het snelst door te scoren."

"Dario en ik gaan vaak met Gabri, Oleguer en Bruno Silva uit eten. Dan kletsen we over voetbal, maar ook heel veel andere zaken. Samen lachen is belangrijk voor het teamgevoel. In het Spaans is het voor ons gewoon makkelijker praten. Met Klaas-Jan communiceerde ik in het Engels of Nederlands. Dat ging ook wel, maar dit is beter."

Meer op




Tags

dario cvitanich suarez ado argentinie communiceerde gabri kletsen oleguer silva snelst teamgevoel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos