Transparent
Inloggen
Sluiten

Elia: erg goed gevoel bij Ajax

29 december 2008 19:25 - Sportweek

Verslaggever: RvN

Sportweek meldt dat Ajax en FC Twente na de jaarwisseling verder praten over Eljero Elia. De aanvaller zelf in het weekblad: “Ajax is een heel mooie, gezellige club waar ik een erg goed gevoel bij heb. Ik heb inmiddels één gesprek achter de rug en nu is het aan de clubs om eruit te komen. Ik heb mijn ambities en zie Ajax als een serieuze optie, ja. Ik kan een hoger niveau aan, denk dat ik iets kan toevoegen in Amsterdam. Het buitenland komt misschien nog te vroeg. Ik wil niet te grote stappen nemen."

Als FC Twente hem niet wil laten gaan, zegt hij zonder problemen te blijven. "Dan wacht ik. Geen probleem. Ik zal zeker niet mijn kont tegen de krib gooien. Misschien teken ik zelfs wel bij. Dat is ook een optie. Ik heb het prima naar mijn zin bij de club."

Meer op Sportweek




Tags

elia twente eljero gezellige jaarwisseling kont krib sportweek weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan