Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse niet onder de indruk van Hartson

5 augustus 2001 11:24 - Soccernet

Verslaggever: M

Co Adriaanse was zaterdagavond wederom in Schotland om Celtic Glasgow voor de laatste keer voor de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League woensdag in de Amsterdam Arena aan het werk te zien. De Amsterdammer zag Celtic op Rugby Park met 1 - 0 van Kilmarnock winnen door een doelpunt van Henrik Larsson, de ex-Feyenoorder die samen met de nieuwe aankoop John Hartson in de spits stond.

De hoofdcoach van Ajax liet na afloop van het duel aan de Schotse pers weten niet onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Hartson. 'Ik ben niet bang voor Hartson. Larsson is daarentegen veel te gevaarlijk om hem man tegen man te laten spelen. Twee verdedigers zullen hem in de gaten moeten houden'. Adriaanse, die Celtic gevaarlijk vind bij standaard-situaties, is van mening dat Celtic woensdag de favoriet is in het duel.

Meer op Soccernet




Tags

hartson adriaanse celtic larsson arena glasgow kilmarnock park rugby schotland voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht