Transparent
Inloggen
Sluiten

Gentenaar had al verwacht dat er geen toekomst meer voor hem is bij Ajax

17 december 2008 19:12 - ELF voetbal

Verslaggever: RvN

Doelman Gentenaar kreeg onlangs van Marco van basten te horen dat er voor hem geen toekomst meer is bij Ajax. De doelman liet tegenover ELF weten eigenlijk niets anders verwacht te hebben. "Het is duidelijk dat ik mij in de huidige situatie bij Ajax niet prettig voel. Daarom vind ik het ook zelf beter om weg te gaan." Van Basten gaf Vermeer de voorkeur na de blessure van Stekelenburg. "Daar baalde ik van, maar hij heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld", aldus Gentenaar.

De sluitpost zegt dat er nog geen clubs concrete interesse hebben getoond. "Ik sta voor alles open, zowel in Nederland als in het buitenland. In principe wil ik wel op het hoogste niveau uitkomen en uiteraard spelen. Dat is het belangrijkste. Ik ben 33 jaar. Mijn loopbaan kan nog jaren duren, maar ik wil die laatste periode wel blijven keepen en het mooi afsluiten."

Meer op ELF voetbal




Tags

gentenaar basten baalde nederland sluitpost stekelenburg vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake berghuis bergwijn brobbey depay dumfries engeland eredivisie farioli gakpo godts hato kaplan kiki koeman lido linksbuiten malen oranje roemenie rugani schouten sevic simons spurs sutalo tsjech turkije var weghorst