Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers spreken zich uit over gewenste versterkingen

8 december 2008 18:39

Verslaggever: RvN

In het blad Sportweek laten Sulejmani en Emanuelson zich uit over gewenste versterkingen voor Ajax. Als het aan Sulejmani ligt komt Pranic. "Pranjic vind ik een geweldige speler voor Ajax, een ideale teamspeler. Hij kan links spelen, in het midden en zelfs linksachter. Hij bewaart altijd het overzicht, kan assists geven en zelf scoren. Met hem in mijn rug heb ik geweldige wedstrijden gespeeld."

Emanuelson denkt aan Elia. "Het ligt er ook aan wat de trainer wil. Kiest hij voor een echte spits of voor een flankspeler? De concurrentie voorin is groot, het kan nog dringen worden. Als ik dan toch een naam moet noemen, ga ik voor Eljero Elia van FC Twente. Hij is de man in vorm, hij is op dit moment voor elke club een aanwinst."

Meer op




Tags

elia emanuelson sulejmani bewaart blad eljero flankspeler linksachter pranic pranjic sportweek teamspeler twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper