Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Sar definitief naar Fulham

31 juli 2001 21:18

Verslaggever: RvN

Edwin van der Sar heeft een contract met ene looptijd van 4 seizoen getekend bij het Britse Fulham. Na een middelmatig seizoen was er bij Juventus geen plaats meer voor de oud Ajacied. Lange tijd bleef het bij geruchten over een transfer van van der Sar en was er geen concrete interesse. Vandaag kwam het toch echter snel tot een akkoord met Fulham. Morgen wordt hij medisch gekeurd.

Daarmee komt er ook een eind aan de geruchten dat Ajax op het vinkentouw zou zitten om de doelman over te nemen. Afgelopen weken ontkenden Ajax, Van der Sar en Rob Jansen de mogelijke interesse al (zie eerdere berichten), maar toch bleven internationale media Ajax in verband brengen met Van der Sar en een bod van 5 miljoen.

Zie ook : officiele site Fulham

Meer op




Tags

sar fulham jansen juventus middelmatig ontkenden vinkentouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht