Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: vorm Huntelaar speelde mee bij transfer

5 december 2008 18:56 - Supportersvereniging

Verslaggever: RvN

Van Basten heeft aangegeven dat de tegenvallende vorm van Huntelaar meespeelde bij de keuze tot verkoop, zo meldt de website van de Supportersvereniging. "Het speelde mee dat Klaas een mindere fase had. Hij scoorde niet zoveel als voorheen. Daarbij komt dat er in de zomer nooit concrete interesse voor hem was, zoals dat nu wél het geval was." Veel mensen zijn enigszins sceptisch over de transfer van Huntelaar naar Real, in de zin van: is hij wel goed genoeg daarvoor? De Ajax-coach beaamt dat: "Ik heb het ook wel. Doelpunten maken in Spanje is wat anders dan in Nederland. Maar hij heeft veel kwaliteiten. Hij moet zorgen dat hij geen gekke dingen doet en eerst fit worden."

Meer op Supportersvereniging




Tags

huntelaar basten beaamt gekke meespeelde nederland supportersvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos