Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar kijkt uit naar Real Madrid

3 december 2008 00:06 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In een interview met het Algemeen Dagblad laat Klaas Jan Huntelaar weten vol verlangen uit te kijken naar Madrid. "Het schiet steeds door mijn kop: ik mag straks dat beroemde shirt aantrekken. Samen met het stadion is dat de eerste associatie met Real Madrid. Ik denk dat iedere voetballer dat wel heeft. Dat ik heb getekend voor vierenhalf jaar, is omdat dat de maximaal toegestane contractduur schijnt te zijn. Vijfenhalf jaar was wat ons betreft ook een optie, maar dat kon blijkbaar niet."

"Behalve blij, ben ik ook heel druk met inpakken, want we vliegen met de familie woensdag al naar Madrid. Wat trek je nou het beste aan als je bij Real Madrid gaat tekenen? Ik heb wel een pak, maar daar loop ik zo zelden in dat ik niet weet of het me nog wel past."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

madrid huntelaar associatie contractduur inpakken toegestane vierenhalf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn branco brobbey calavaro elsimao farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki lot mannsverk mikautadze nice ondermijnen passing riedewald sevic shogun tahirovic taylor very vos