Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat boos over berichten over hulp aan Ajax

Verslaggever: RvN

Glasgow Rangers coach Dick Advocaat heeft zich boos uitgelaten over de berichten in de Britse media van afgelopen weekend dat hij Ajax zou helpen in de strijd om de Champions League kwalificatie tegen aartsrivaal Celtic. 'Mijn interesse ligt alleen bij de Rangers en ik zou met andere coaches over hun tegenstanders spreken. Ik ben niet geinteresseerd in Ajax noch Celtic, ik wil dat iedereen dat weet, inclusief Celtic supporters. Ik ben dan ook allerminst blij met deze manier van berichtgeving. Ik heb genoeg zaken aan mijn hoofd dan me met andere clubs bezig te houden' aldus Advocaat die de laatste dagen continu geconfronteerd wordt met de berichten.

Meer op Officiele site Glasgow Rangers
Tags

advocaat celtic rangers aartsrivaal allerminst glasgow kwalificatie uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal