Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Ajax vroeg 48 uur bedenktijd aan Real Madrid

1 december 2008 21:52

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Real Madrid maandag de onderhandelingen met Huntelaar zelf en diens agent afgerond. Ajax staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van zijn geblesseerde spits, die in de zomer volgend jaar voor een sterk gereduceerd bedrag zou mogen vertrekken. Het akkoord tussen de twee clubs zou rond een prijs van 20 miljoen euro liggen. Ajax vroeg maandag 48 uur bedenktijd om met een vraagprijs te komen, aldus de onderhandelaars van Real, die zich "zeer optimistisch" toonden over een goede afloop.

Volgens het Spaanse persbureau EFE (zie Nu.nl) was het de bedoeling van Real Madrid om de transfer aan het begin van de avond naar buiten te brengen, maar zouden complicaties dat op het laatste moment hebben tegengehouden.

Meer op




Tags

madrid complicaties efe gereduceerd huntelaar onderhandelaars onwelwillend persbureau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos