Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax blijft op 1-1 steken tegen FC Utrecht

30 november 2008 14:24

In de Amsterdam Arena werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. daarmee kwam er een eind aan de reeks van 12 achtereenvolgende gewonnen thuisduels.

Het duurde tot halverwege de eerste helft voordat Ajax echt op stoom kwam en kansen kreeg op de openingstreffer. De ploeg miste vervolgens diverse goede kansen. FC Utrecht kreeg slechts een kans vlak voor rust en was direct trefzeker. Keller kon vanuit een hoekschop binnenkoppen.

Na rust ging Ajax verder op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam na een uur spelen op naam van Sulejmani, die een pass van Suarez afrondde. De ploeg moest vervolgens FC Utrecht vastzetten om de winnende treffer te forceren. Het vastzetten lukte wel, maar de ploeg creëerde te weinig goede kansen om de winnende treffer te maken.




Tags

utrecht vastzetten afrondde arena binnenkoppen creeerde keller stoom suarez sulejmani trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam