Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Minuut stilte om mensen te herdenken moet blijven'

18 november 2008 04:39 - Ajax Netwerk

Verslaggever: P

De minuut stilte om mensen die iets voor Ajax hebben betekend moet blijven en hoeft niet vervangen te worden door een minuut applaus. Dit is de uitkomst van de vorige poll van Ajax Netwerk, gemaakt naar aanleiding van de onderbreking van de minuut stilte ter nagedachtenis van Sjakie Wolf.

Bijna 65 procent van de uitgebrachte stemmen is van mening dat de minuut stilte moet blijven, ofwel omdat dat nu eenmaal de traditie is (17,8 procent), ofwel omdat niet toegegeven moet worden aan mensen die niet weten wat respect is (47,1 procent).

Iets meer dan 34 procent denkt dat het wel een goed idee is om stilte te vervangen door applaus. Een minuut applaus kan namelijk indrukwekkender zijn, is de mening van 22 procent van de uitgebrachte stemmen. 12,9 procent is van mening dat een herdenking soepeler zal verlopen en niet verpest zal worden als niet stilte, maar lawaai maken de wijze van herdenken is.

Meer op Ajax Netwerk




Tags

stilte applaus poll ofwel uitgebrachte herdenking indrukwekkender lawaai nagedachtenis onderbreking sjakie soepeler verpest wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal