Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep laatste eerbetoon Sjakie Wolfs

17 november 2008 12:51 - AFCA.nl

Verslaggever: P.

AFCA,.nl stuurde naar Ajax Netwerk en andere websites het volgende bericht:

Beste webmasters, Zoals jullie allemaal misschien wel weten is aanstaande donderdag de crematie van Ajax-icoon Sjakie Wolfs. Wat ons betreft een gebeurtenis die niet ongemerkt voorbij mag gaan vanuit de supporterskringen van Ajax. Sjakie is tussen 1973 en 2003 dertig jaar lang één van de boegbeelden van Ajax geweest. Er zijn er immers maar weinig in Nederland die kunnen zeggen dat ze alle belangrijke clubprijzen op de wereld in handen hebben gehad, hij kon dat wel. Van de kampioensschaal en knvb beker tot de Europa Cup 1 en de wereldbeker, hij heeft ze allemaal gehad. Om de crematie niet ongemerkt voorbij te laten gaan vragen wij jullie, als grotere fansites, om onderstaand bericht vandaag te plaatsen. Er wordt voor fakkels gezorgd om Sjakie een laatste erehaag en eerbetoon te geven.

Laatste eerbetoon Sjakie Wolfs
Via deze weg willen wij een ieder die de geschiedenis van Ajax een warm hart toedraagt oproepen om massaal afscheid te nemen van één van de boegbeelden onze club van de laatste 50 jaar, Sjakie Wolfs. Zoals een ieder afgelopen vrijdag ongetwijfeld heeft meegekregen is Sjakie Wolfs op 76-jarige leeftijd overleden.

Afgelopen zondag werd in de ArenA op een zeer passende manier door club, supporters (helaas kon niet iedereen in het stadion zich gedragen) én niet in de laatste plaats spelers en trainers stil gestaan bij dit verlies. De overwinning was voor Sjakie, mooier kon het bijna niet, maar laten we het donderdag compleet maken. Maak tijd vrij om Sjakie nog eenmaal de eer te geven waar hij recht op heeft en nog eenmaal stil te staan bij één van onze grootste ‘Meersche Helden’.

Verzamelen om 13:00 uur bij café ‘Het Praathuis’ De crematie is om 14:00 uur bij de Oosterbegraafplaats.
Tot donderdag!

Meer op AFCA.nl




Tags

sjakie wolfs eerbetoon crematie boegbeelden ongemerkt afca arena cafe clubprijzen eer erehaag fakkels fansites gebeurtenis kampioensschaal knvb meersche nederland oosterbegraafplaats praathuis supporterskringen toedraagt webmasters websites wereldbeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht