Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: we worden nu alleen maar sterker

16 november 2008 16:37 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Marco van Basten was na afloop uiteraard ook een zeer tevreden man. Hij zag met de terugkeer van Enoh en Sulejmani ook veel meer perspectief voor de komende tijd. "Dit is een heel mooie zege. Dit geeft vertrouwen voor de wedstrijden die komen gaan. We begonnen goed en in de fase dat we het moeilijk hadden, zijn we blijven knokken. Daar moet ik de ploeg echt een compliment voor maken. De overwinning was ook een mooie manier om afscheid te nemen van Sjaak Wolfs. Dat heeft hij verdiend."

"Enoh is een belangrijke factor. Hij is een echte balafpakker en een goede voetballer. Sulejmani geeft het team natuurlijk ook extra potentie. We hebben de afgelopen maanden te maken gehad met ontzettend veel blessuregevallen. In sommige wedstrijden was er zelfs spraken van 'de schade beperken'. Maar nu er spelers ook weer terugkeren, worden we alleen maar sterker", aldus Van Basten.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

basten enoh sulejmani balafpakker beperken blessuregevallen factor wolfs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text