Transparent
Inloggen
Sluiten

Co Adriaanse had meer van Ajax verwacht

26 juli 2001 22:11

Verslaggever: M

Co Adriaanse liet na afloop van de 1 - 0 nederlaag van Ajax tegen AC Milan in de eerste wedstrijd van het Amsterdam Tournament weten dat de Amsterdammers in het duel niet hadden gebracht wat hij ervan had gehoopt. De Amsterdammer was van mening dat zijn elftal meer weerstand had moeten bieden aan de Italiaanse club die pas een week in training is. 'Verdedigend kwamen we in de eerste helft te vaak in de problemen. In de tweede helft ging het achterin beter en gaven we minder kansen weg. Zelf kregen we met name via Shota Arveladze een aantal redelijke kansen. Al met al had ik verwacht dat we beter voor de dag zouden komen. Door de nederlaag is het toernooi voor Ajax eigenlijk voorbij', aldus Adriaanse.

Rafael van der Vaart vond het geen schande om met 1 - 0 van AC Milan te verliezen, ondanks dat de Ajacieden al langer in voorbereiding zijn. 'Het is geen schande, maar wel jammer. In de eerste helft ging het erg moeilijk en konden we elkaar nauwelijks vinden. In de tweede helft ging het makkelijker. Ik heb veel van deze wedstrijd geleerd en ben er trots op dat ik tegen zulke topspelers heb gespeeld'.

Meer op




Tags

adriaanse milan schande arveladze rafael shota tournament vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos