Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten niet blij met schorsing Suarez

31 oktober 2008 20:48 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Marco van Basten liet tijdens zijn wekelijkse perspraatje weten niet blij te zijn met de schorsing van Suarez die nu al op vijf gele kaarten staat. "Luis heeft nu al vijf gele kaarten gekregen en vele hebben helemaal niets met voetbal te maken. Dan gaat hij staan applaudisseren voor een beslissing of zoals woensdag, probeert hij de bal uit de handen van de keeper te slaan. Als we hem daarop aanspreken is hij vol begrip. Maar in het vuur van het spel doet hij het zo weer. Zaterdag missen we hem tegen Twente. Dat is heel vervelend, want hij is belangrijk voor dit elftal. Hij neemt beslissingen, heeft veel gevaarlijke momenten."

Meer op Ajax.nl




Tags

basten suarez applaudisseren gevaarlijke perspraatje twente vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam