Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: wij waren de gelukkigste

29 oktober 2008 23:12

Marco van Basten liet na afloop weten dat Ajax de gelukkigste was door te winnen. "met 1-3 lijkt het een eenvoudige overwinning, maar we hebben veel moeite gehad. Wij begonnen goed aan de wedstrijd, speelden goed en hadden toen al met 2-0 of 3-0 afstand moeten nemen. Dat gebeurde niet en Heracles kwam goed in de wedstrijd. het speelde het van achteruit goed uit en daar hadden we last van.Er werden veel duels op afstand gespeeld en op het middenveld hadden we het daar moeilijk mee. Bij de corner staan we te pitten en wordt het terecht 1-1. Heracles had de overhand in die fase. In de tweede helft had ik gewisseld om meer balbezit te krijgen. Dat hielp wel. We begonnen weer goed met een paar goede kansen. Door een goede instelling kwam Heracles met strijd weer boven drijven. In die fase hebben we mazzel gehad met onder andere een bal op de onderkant van de lat. Met Sno erbij kregen we meer balvastigheid, dat hielp wel."




Tags

basten gelukkigste heracles balvastigheid drijven mazzel onderkant pitten sno

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona beuker derk dof elsimao eredivisie farioli feyenoord gekke hato inter johanssen jordi kaplan kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo veerman weghorst