Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Duivenbode solliciteerde niet

29 oktober 2008 17:55

Verslaggever: SvdE

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft Theo van Duivenbode bij Ajax niet gesolliciteerd naar de functie van algemeen directeur. Dat zegt hij in Voetbal International. "Ik ben principieel tegen dat soort procedures", aldus de oud-speler van Ajax en Feyenoord. "Als ik gevraagd zou zijn, had ik het een interessante uitdaging gevonden. Maar ik ben niet benaderd. Ik heb vernomen dat ik met mijn 64 jaar te oud zou zijn. Volgens mij gaat het bij deze functie meer om ervaring, visie en persoonlijkheid."

AT5 meldde maandag dat Van Duivenbode het niet is geworden omdat hij niet goed zou liggen bij de achterban. Zo zou hij aartsrivaal Feyenoord wat al te vaak de liefde hebben verklaard. Overigens begrijpt Van Duivenbode niet dat Rik van den Boog de beoogde nieuwe Ajax-directeur is. "Een achtergrond als profvoetballer is volgens mij essentieel in deze functie. Je moet met een trainer kunnen discussiëren over aan- en verkopen, want je bepaalt uiteindelijk hoeveel geld er beschikbaar wordt gesteld. Maar rationeel denken gebeurt niet vaak in de voetballerij."

Meer op




Tags

duivenbode feyenoord solliciteerde aartsrivaal discussieren essentieel gesolliciteerd liefde principieel procedures profvoetballer rationeel vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht