Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe beeldschermen in Amsterdam ArenA

27 oktober 2008 19:00 - Ajax.nl

Verslaggever: HT

Toeschouwers in de ArenA kijken binnenkort tegen andere beeldschermen aan. Sony gaat de Amsterdam ArenA en Ajax van nieuwe High Definition (HD) beeldschermen voorzien en van twee nieuwe schermen boven het veld. In en rond het stadion komt een eigen tv-netwerk waarop in HD wordt uitgezonden. Het is één van de zaken die gaan veranderen als gevolg van een electronica partnership die Ajax, de ArenA en Sony hebben ondertekend.

Dit alles moet leiden dat de ArenA het 'stadion van de toekomst' wordt. "Sony heeft een heel sterke merknaam, wereldwijd", vertelt algemeen directeur van Ajax, Henri van der Aat. "De uitstraling van Sony past bij Ajax. Wij zijn trots dat we deze deal hebben gesloten. Ajax-supporters zullen bij het bezoeken van de ArenA al op korte termijn merken dat Sony sponsor is geworden, niet alleen als de grote schermen in het stadion vervangen zijn. Maar ook wat er voor, tijdens en na de wedstrijden in het stadion uitgezonden gaat worden. Er gaat veel meer gebeuren, onder andere op het gebied van Ajax TV. We verwachten veel van deze samenwerking tussen Ajax, de Amsterdam ArenA en Sony."

Voor meer PR-praat, klik hier.

Meer op Ajax.nl




Tags

arena sony beeldschermen schermen aat definition electronica henri high merknaam ondertekend sponsor uitstraling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah zucht