Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kansen die we krijgen goed benutten'

22 oktober 2008 21:40

Klaas Jan Huntelaar kijkt uit naar de wedstrijd tussen Ajax en Aston Villa. Op Ajax.nl laat hij weten zin te hebben in de specifieke Engelse sfeer die er tijdens de wedstrijd zal zijn. De spits is echter voorzichtig als het om de kansen van Ajax gaat: "Aston Villa is gewoon echt een goede ploeg, die aardig draait in Engeland. Het zal zeker niet makkelijk zijn. Ik denk dat we vooral compact moeten spelen en de kansen die we krijgen goed moeten benutten. Meestal heb je tegen Engelsen wel ruimte tussen de linies. Bovendien geloof ik dat Nederlandse clubs in het verleden wel redelijke resultaten hebben behaald tegen Engelse teams."




Tags

villa compact engeland huntelaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper