Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog vrijwel zeker Ajax-directeur, Van Duivenbode solliciteerde

21 oktober 2008 19:42 - AT5

Verslaggever: SvdE

Volgens AT5 wordt Rik van den Boog waarschijnlijk de nieuwe algemeen directeur van Ajax. Van den Boog is een directeur uit de telefoniewereld. Hij heeft ook een beperkt voetbalverleden. In het verleden voetbalde hij bij Ajax, maar kwam hij door blessures niet verder dan het beloftenelftal. Met de voorgaande twee competenties voldoet hij echter wel aan het rapport-Coronel. Presentator Hidde van Warmerdam meldt zelfs dat de aanstelling van Van den Boog al een feit is.

Andere namen die de afgelopen maanden werden genoemd waren die van Peter R. de Vries, Keje Molenaar, Theo van Duivenbode en Kees Jansma. De Vries liet openlijk weten veel te voelen voor de functie, maar werd nooit een serieuze kandidaat. Molenaar was volgens velen de ideale kandidaat. De oud-Ajacied wilde echter niet meedoen in de sollicitatieprocedure en koos voor een verdere loopbaan in de advocatuur.

Van Duivenbode op zijn beurt solliciteerde volgens AT5 officieel bij Ajax-voorzitter Uri Coronel. Ook hij was volgens Ajax niet geschikt genoeg, net als de door trainer Marco van Basten naar voren geschoven Kees Jansma. Van Duivenbode zou niet goed liggen bij de aanhang van Ajax, omdat hij zijn liefde voor Feyenoord bepaald niet onder stoelen of banken steekt.

Meer op AT5




Tags

duivenbode solliciteerde coronel jansma molenaar vries aanhang advocatuur basten beloftenelftal competenties feyenoord hidde keje liefde presentator rapport sollicitatieprocedure telefoniewereld uri voetbalde voetbalverleden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper