Transparent
Inloggen
Sluiten

Kales: 'De deur staat altijd open voor Blind'

11 februari 2000 13:42

Verslaggever: M

De voorzitter van Ajax Michael van Praag heeft vrijdagmorgen tijdens de speciale persconferentie in de Amsterdam Arena aangegeven de situatie bij Ajax van dag tot dag te bekijken. Hij benadrukte dat niet alleen Wouters verantwoordelijk is voor de slechte prestaties van het elftal, maar ook anderen.

Ajax gaf tijdens de persconferentie tekst en uitleg over het vertrek van Danny Blind maandag als Directeur Spelerbeleid bij Ajax. Kales wilde niet kwijt waarom Blind opstapte. Volgens de Directeur van Ajax gaf de voormalige aanvoerder van Ajax 6 weken geleden al aan niet tevreden te zijn in zijn functie. Beide partijen hebben toen veelvuldig om de tafel gezeten om oplossingen te zoeken om de onvrede bij Blind weg te halen.

Het lukte het bestuur van Ajax niet om Blind te
overtuigen om te blijven. Maandag liet de Directeur Spelerszaken weten onmiddelijk te willen vertrekken bij Ajax. Volgens Kales mag Blind ten alle tijde terugkeren bij Ajax. 'De deur staat altijd voor hem open in Amsterdam'. Later op de middag zal ook Bobby Haarms een persconferentie geven om zijn besluit om te stoppen aan het eind van dit seizoen nader toe te lichten.

Meer op




Tags

blind kales arena bestuur bobby danny haarms michael onmiddelijk onvrede opstapte praag spelerbeleid spelerszaken tekst wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal