Transparent
Inloggen
Sluiten

Operationeel verlies opgelopen naar 15 miljoen euro

17 oktober 2008 19:48

Verslaggever: RvN

Het operationele verlies van Ajax, zonder alle transfers liep afgelopen boekjaar op van 1,4 miljoen euro in 2006/2007 naar 15,3 miljoen euro, zo blijkt uit de jaarcijfers. Ajax zag de kosten sterk oplopen. Vooral aan salarissen voor de spelers werd veel meer uitgegeven.

Ajax verwacht ook in het huidige voetbalseizoen een negatief bedrijfsresultaat omdat de club zich niet heeft weten te plaatsen voor de Champions League, waar het grote geld wordt verdiend voor de Europese topclubs.

De omzet daalde het afgelopen seizoen met bijna 5 procent tot 61,9 miljoen euro, onder meer door het mislopen van de Champions league en de vroege uitschakeling in de UEFA Cup.

Meer op




Tags

operationeel bedrijfsresultaat boekjaar uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal