Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: 'We moeten ons diep schamen'

5 oktober 2008 20:36

Verslaggever: A.J.A.

Hoewel Ajax-trainer Marco van Basten voorafgaand aan het uitduel met SC Heerenveen vastbesloten was de eerste uitoverwinning van het seizoen te behalen, liep het duel uit op een blamage. Ook de coach durfde dit onder ogen te zien: “Een afgang? Ja, absoluut. We moeten ons diep schamen,” aldus Van Basten tegenover het ANP.

"In de rust spraken we af de mouwen op te stropen en er vol voor te gaan, maar als de 3-0 en 4-0 dan zo snel vallen is dat voorbij”, zo zei Van Basten. “Vandaag hebben we niks laten zien en we waren ook niet geconcentreerd. Als de 4-0 dan valt heb ik zoiets van: ga dan maar helemaal op je bek."

"We moeten de mouwen weer opstropen, de boel repareren en hopelijk staan we er dan weer over twee weken," zo hoopt Van Basten. Over twee weken zullen de Amsterdammers opnieuw een lastige confrontatie tegemoet kunnen zien: koploper FC Groningen komt dan op bezoek in de Amsterdam ArenA.

Meer op




Tags

basten schamen anp arena bek blamage confrontatie durfde geconcentreerd groningen heerenveen opstropen repareren vastbesloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst