Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-supporters belagen spelersbus

11 februari 2000 03:43

Verslaggever: M

Een kleine 100 Ajax-supporters heeft donderdagavond bij terugkomst van de wedstrijd PSV - Ajax (4 - 0) in Amsterdam bij de Amsterdam Arena de toegangsweg geblokkeerd. De fans wilden hiermee hun ongenoegen uiten over de prestaties van het eerste elftal en het wanbeleid van het bestuur. ME voorkwam dat de spelersbus van Ajax werd opgewacht in het stadion door de boel hermetisch af te sluiten.

Bij aankomst van de selectie gingen de supporters uit protest op het wegdek zitten zodat de bus wel moest stoppen. Boze supporters probeerden vervolgens de achteruit rijdende bus binnen te komen, maar zonder resultaat. Met medewerking van de ME kon de spelersgroep alsnog het stadion bereiken.

Meer op




Tags

belagen aankomst arena bestuur hermetisch protest rijdende toegangsweg voorkwam wanbeleid wegdek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos