Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax roept op tot gezonde rivaliteit bij supporters

19 september 2008 19:12 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax roept via haar website zijn supporters op om Ajax tijdens de Klassieker positief te ondersteunen. T-shirts of spandoeken met kwetsende teksten of uitingen worden zondag niet toegelaten.

Ajax roept de fans ook met klem op om zich te onthouden van kwetsende en beledigende spreekkoren. Supporters die zich misdragen worden niet toegelaten tot de wedstrijd.

Zondag vinden bij het vertrek uit Amsterdam en bij de Kuip extra strenge controles plaats. Beide clubs nemen veiligheidsmaatregelen, waardoor misdragingen zelfs achteraf nog bestraft kunnen worden.

Ajax hoopt dat zondag vooral sprake zal zijn van een gezonde en sportieve rivaliteit tussen de beide clubs. Gezonde rivaliteit is mooi en hoort bij de Klassieker. Maar er zijn grenzen aan wat wij met zijn allen toelaatbaar vinden. Supporters kunnen hun club op allerlei manieren positief steunen en hun stem laten gelden.

Meer op Ajax.nl
Tags

rivaliteit klassieker kwetsende toegelaten beledigende controles klem kuip misdragen misdragingen onthouden spreekkoren strenge teksten toelaatbaar uitingen veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst