Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 1-4 uit bij Borac

18 september 2008 22:52

Ajax heeft in de uitwedstrijd tegen Boarc met maar liefst 1-4 weten te winnen. De Servische ploeg had eigenlijk geen kans tegen Ajax, waar Sulejmani, Suarez en Huntelaar (2x) scoorden.

Ajax hoefde niet groots te spelen om de tegenstander weg te spelen. Eerst was het Sulejmani die na een actie van Suarez de 0-1 kon scoren. Vervolgens scoorde Suarez zelf de tweede met een lobje.

De ploeg kwam door een zwakke start in de tweede helft zowaar even in de problemen. In die fase kreeg het ook de 1-2 tegen. Stekelenburg moest in die fase een aantal maal reddend optreden.

Halverwege de tweede helft kreeg Ajax het duel weer in handen. Het was vervolgens Huntelaar die met twee goals Ajax op een veilige marge bracht.




Tags

suarez borac huntelaar sulejmani boarc lobje reddend stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam