Transparent
Inloggen
Sluiten

Hensel zegt nee, De Roever genoemd voor positie AD

15 september 2008 23:09

Verslaggever: RvN

Sportweek meldt dat Jons Hensel gepolst is voor de positie van Algemeen Directeur bij Ajax, maar heeft afgezegd. De voorzitter van hockeyclub Amsterdam is directeur van het bedrijf Helios. "Als je deze fantastische job zou accepteren, moet je echt all the way gaan. Maar die tijd heb ik niet. Ik heb een familiebedrijf en ik ben daar nodig. Stel dat ik niet meer had hoeven werken, was ik zeker op het gesprek ingegaan. Het is natuurlijk een superleuke baan. Maar helaas ben ik niet in de gelegenheid om het daadwerkelijk te doen."

Volgens Johan Derksen zou Arend de Roever nu genoemd worden voor de positie. Hij is lid van de Ledenraad van Ajax en komt uit de reisbranche.

Meer op




Tags

hensel roever arend baan derksen familiebedrijf gepolst helios hockeyclub job jons ledenraad reisbranche sportweek superleuke way

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper