Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermaelen kopt Ajax langs Roda

14 september 2008 16:22

Ajax heeft de tweede competitiewedstrijd winnend weten af te sluiten. In de Amsterdam Arena werd Roda JC met 1-0 verslagen. De ploeg kreeg een reeks kansen, Vermaelen was de enige die er een wist te benutten.

Ajax was beduidend sterker dan Roda JC. Het gehele duel door kreeg de ploeg een reeks kansen. Onder andere Huntelaar had het vizier niet op scherp zondagmiddag. In de 54ste minuut nam Sulejmani een corner en kon Thomas Vermaelen vervolgens hard raak koppen.

De ploeg revancheerde zich daarmee enigzins van de domper van de competitiestart, maar hard een ruimere overwinning kunnen en moeten behalen tegen Roda JC gezien alle kansen.

Lees het live wedstrijdverslag nog eens na via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

roda vermaelen arena competitiestart enigzins huntelaar revancheerde ruimere sulejmani vizier wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks