Transparent
Inloggen
Sluiten

Verklaring heropening supportershome

13 september 2008 12:39

Verslaggever: RvN

Op de website van AFCA Supportersclub heeft het bestuur van het beheer van het supportershome een verklaring afgegeven over de heropening van het supportershome.

In juni heeft het bestuur beheer supportershome besloten over te gaan tot sluiting.
Door het aan de politie moeten afstaan van beelden zonder opgaaf van reden waren wij van mening niet meer op een verantwoorde manier te kunnen doorgaan.

Onlangs gaf een horecaondernemer aan geïnteresseerd te zijn in de exploitatie van het supportershome. Voorwaarde was dat daar draagvlak voor moest zijn bij de supporters.

Tijdens een gehouden informatiebijeenkomst hierover bleek duidelijk dat de voorkeur van de aanwezige supporters was om het home in beheer te houden van de supporters. Alle aanwezigen accepteerden ook het gegeven dat de voorwaarden gesteld aan de vergunning onverminderd van kracht zullen blijven. Dit geldt ook voor de aanwezigheid van camerabewaking en de verplichting om de beelden op last van de politie beschikbaar te stellen. Uitgesproken is dat als het bestuur moet handelen op grond van de voorwaarden in de vergunning, de gevolgen nooit de bestuursleden zullen worden verweten.

De basis om verder te gaan was daarmee gelegd en de afgelopen periode is er hard gewerkt om jullie allemaal aanstaande zondag bij de wedstrijd tegen Roda weer te kunnen ontvangen in ons eigen supportershome.

Meer op




Tags

supportershome bestuur heropening vergunning aanwezigen aanwezigheid accepteerden afca afgegeven camerabewaking draagvlak horecaondernemer informatiebijeenkomst onverminderd opgaaf roda sluiting supportersclub verplichting verweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper