Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax blij met uitkomst onderzoek

11 september 2008 19:04 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax en voormalig voorzitter John Jaakke hebben via Ajax.nl laten weten blij te zijn met de uitkomst van het onderzoek omtrent computervredebreuk waardoor gevoelige informatie uitlekte.

Ajax en John Jaakke hebben van justitie vernomen, dat het vermoeden dat er sprake was van computerfraude, bevestigd is. De club en de voormalig voorzitter zijn geschokt dat het gaat om een bureauredacteur, maar zijn verheugd dat het vertrouwen in de organisatie wederom bevestigd is. Ajax is bovendien buitengewoon content dat de verdachtmakingen richting betrokkenen in het algemeen en voormalig voorzitter John Jaakke in het bijzonder, onterecht zijn gebleken.

John Jaakke: "Ik heb in mei 2008 aangifte gedaan omdat ik er van overtuigd was dat de stukken door inbraak uit mijn computer zijn gestolen. Ik ben erg blij dat dit nu vaststaat."

Uri Coronel: "Ik heb nooit getwijfeld aan de integriteit van de leden van de commissie en de andere direct betrokkenen. Ik ben verheugd met de bevestiging van dat vertrouwen."

Meer op Ajax.nl




Tags

jaakke aangifte bureauredacteur computer computerfraude computervredebreuk coronel geschokt gestolen inbraak integriteit justitie uitlekte uri vaststaat verdachtmakingen vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos