Transparent
Inloggen
Sluiten

[Poll] 'Goede beslissing Huntelaar niet te verkopen'

9 september 2008 15:52 - Ajax Netwerk Poll

Verslaggever: HT

Ajax heeft er goed aan gedaan om Klaas-Jan Huntelaar op de laatste transferdag niet te verkopen. Dat vinden de bezoekers van Ajax Netwerk volgens een poll die deze site onlangs heeft gehouden. Uiteindelijk was nét iets meer dan de helft van de stemmers (bijna 4200 in totaal) het eens met de beslissing van Ajax.

Zij vinden dat het vooral meespeelt dat het bod op de laatste transferdag is gekomen, en dat Ajax daardoor geen kans meer zou hebben gehad een vervanger te kopen. De overige twintig procent die voor zijn aanblijven stemde, vindt dat Huntelaar hoe dan ook onmisbaar is.

Ruim een derde van alle stemmers vindt daarentegen dat een bedrag van veertig miljoen hoe dan ook niet te weigeren is. De overige tien procent is daarentegen weer van mening dat Ajax zijn vervanger al in huis heeft.

Meer op Ajax Netwerk Poll




Tags

huntelaar poll stemmers aanblijven meespeelt onmisbaar stemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text