Transparent
Inloggen
Sluiten

De Haan laakt Evander Sno

4 september 2008 04:52 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Evander Sno hoeft er niet op te rekenen binnenkort nog te worden gevraagd voor Jong Oranje. Foppe de Haan is ontevreden over de prestaties van de Ajacied in Jong Oranje tijdens de Olympische Spelen. Foppe de Haan heeft aangegeven grote moeite te hebben met het gedrag van Evander Sno tijdens de Olympische Spelen. Het is ook de reden dat hij niet geselecteerd is.

De Ajacied reageerde naar de mening van De Haan verkeerd op iets wat De Haan aan probeerde te geven. De bondscoach van Jong Oranje had analysemateriaal verzameld in de hoop dat Sno er iets van zou opsteken en vervolgens Sno gevraagd waarom hij bepaalde keuzes maakte. Het antwoord was: "Tja trainer, zo voetbal ik nou eenmaal." De Haan daarover: "Dan ben je dus als trainer direct klaar."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

haan sno evander jong oranje foppe laakt analysemateriaal opsteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht